Mensen met een Verstandelijke Beperking

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ria Meerlo
Voorzitter Praktijkraad Mensen met een Verstandelijke Beperking

Het landelijk beleid ten aanzien van mensen met een verstandelijke beperking is gericht op bevordering van participatie van mensen met een verstandelijke beperking in de maatschappij door gerichte ondersteuning.

Om vanuit de praktijk informatie te krijgen onderhoudt de Sociale Adviesraad contacten met het VB adviesteam, bestaande uit burgers met een verstandelijke beperking en de klankbordgroep die het adviesteam waar nodig ondersteunt.

Deze beide groepen werken aan het goed stroomlijnen van de communicatie van en naar de burger met een verstandelijke beperking. Wat kunnen wij betekenen voor de mensen met een verstandelijke beperking en wat vragen zij van ons? Om de onderlinge betrokkenheid te houden en te intensiveren worden activiteiten (ontspanning, samenzijn, bespreking actueel onderwerp) georganiseerd.

De verkregen informatie geeft de Praktijkraad inzicht in het reilen en zeilen van de praktijk. Deze informatie kan worden benut bij het uitbrengen van de adviezen over het gemeentelijk beleid.

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.