Praktijkraden

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De praktijkraden bestaan uit burgers met een speciale betrokkenheid bij een doelgroep. De voorzitters van de praktijkraden vormen samen met de beleidsraad de Sociale Adviesraad.

Door de betrokkenheid van de leden van de praktijkraden wordt kennis en ervaring ontwikkeld. Hiermee hoopt de adviesraad in haar adviezen aan het College van Burgemeester & Wethouders de wensen en de behoeftes van de burgers goed door te kunnen laten klinken.

Afhankelijk van het onderwerp kan elke praktijkraad bepalen op welke wijze hij informatie wil verzamelen betreffende de mensen waar de praktijkraad voor staat (bijv. vergadering, workshops, forums, panels, schriftelijke informatieverstrekking middels vragenlijsten, enquête).

Momenteel kent de adviesraad de praktijkraden met speciale aandacht voor de volgende groepen:

 

Doordat een aantal praktijkraden veel gemeen hebben wordt er nauw samengewerkt. Waar oorspronkelijk sprake was van twee raden voor mensen met een lichamelijke beperkingen voor chronisch zieken zijn deze samengevoegd tot één praktijkraad.

Ook de raden voor mensen met een verstandelijke en een psychosociale beperking hebben vaak te maken met soortgelijke problematiek.

Door met de cursor op de betreffende praktijkraad te klikken gaat u naar de pagina waar over deze praktijkraad nadere informatie wordt verstrekt.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.