Samenwerking

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De Sociale Adviesraad doet zijn werk binnen een dynamische samenleving waar overlegd wordt, informatie gevraagd, gegeven en ingewonnen wordt, kortom waar allerlei personen en organisaties van elkaar kunnen leren om in verbinding met elkaar tot een zo optimaal mogelijk dienstverlening te komen.

In de eerste plaats is natuurlijk de gemeente Harderwijk de aangewezen samenwerkingspartner van de Sociale Adviesraad. Immers de adviesraad is in het leven geroepen om de gemeente Harderwijk te adviseren.

Maar ook de gemeente Harderwijk heeft samenwerkingspartners. Op het gebied van Jeugdzorg, WMO en Sociale Dienst  wordt gemeenschappelijk beleid en uitvoering verzorgd met de gemeentes Ermelo en Zeewolde. Als gevolg hiervan werkt ook de Sociale Adviesraad samen met de adviesraden  Sociaal Domein in deze twee gemeentes.

Ook op regioniveau overleggen de adviesraden een aantal keer per jaar.  Aan dit overleg nemen de gemeentes Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Elburg, Oldebroek en Zeewolde deel.

Op landelijk niveau participeert de Sociale Adviesraad in de Koepel Adviesraden Sociaal Domein. Een forum dat functioneert als landelijke ontmoetingsplaats waar leden met elkaar in gesprek gaan, vragen stellen, oplossingen bedenken en vooral kennis delen.

De Praktijkraden hebben verbinding met maatschappelijke organisaties en personen die speciale aandacht hebben voor de doelgroep waar de betreffende praktijkraad voor staat. Zie hiervoor de informatie van de betreffende praktijkraad.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.