Welkom

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Welkom bij de Sociale Adviesraad Harderwijk.

De laatste jaren zijn veel taken die te maken hebben met Zorg en Welzijn overgeheveld van de rijksoverheid naar de gemeentes. De Wet Maatschappelijke Ondersteuning, de Jeugdwet en de Participatiewet leggen vast welke taken dit zijn. Samen vormen deze het Sociaal Domein.

De Sociale Adviesraad Harderwijk is een onafhankelijke Stichting, bestaand uit een aantal betrokken burgers, die de gemeente adviseert inzake beleid en regelgeving.

Enerzijds is de adviesraad geworteld in de samenleving en legt zijn oor te luisteren om de wens van de inwoner te horen. Anderzijds adviseert hij de gemeente Harderwijk, gevraagd en ongevraagd, over het beleid, maar ook de uitvoering van dit beleid, op het gebied van het Sociale Domein. Het uitgangspunt hierbij is dat alle inspanningen er op gericht zijn om iedereen in de samenleving mee te laten doen. In het bijzonder betreft dit de kwetsbare medeburger. De adviesraad wil een verbindende rol spelen, niet alleen tussen burgers en gemeente, maar ook tussen de burgers onderling.

In het kader van de privacy worden namen en persoonlijke gegevens  nooit met derden gedeeld zonder toestemming van de betrokkene. Zie ook de pagina Privacy op deze website onder de knop Welkom.

 

 

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.